|
Kurumsal |
|
1986 yılında yemek sektörüne ‘Pizza Piccolina’ isimli restaurant ile giriş yapan şirketimiz, çok kısa sürede sektörün öncülerinden olmuştur. Gelen yoğun toplu yemek talepleri sonucunda üretimini toplu yemekçiliğe dönüştürerek yeni bir adreste yeni bir şirketin, Mutfak Yemekçiliğin, temellerini 1996 yılı aralık ayında atmıştır. |
|
|
|
|
Kalite Ve Güvence |
|
Temel amacımız, ticari ve sınai varlıklarımızı çevre ile barışık işçi sağlığı ve güvenliğimizi kontrol altında tutacak biçimde sürdürmektedir. * Firmamızda ürünlerimizin hammaddelerinin temininden başlayarak her noktada, değerlendirilebilecek atık aşamasına kadar çevre etkilerini en aza indirecek sistemi kuracağız, uygulayacağız ve takipçisi olacağız. * Çevre performansımızı sürekli artıracak çalışmaları ve projeleri her zaman oluşturacak ve hayata geçireceğiz. * Malzeme, su yakıt ve zamandan mümkün olan en fazla tasarrufu sağlamak için çalışacağız. * Çevre çalışmalarını en son bilgilerle ve tüm personelin katılımıyla sürdürmek daimi hedefimizdir. * Yatırımlarımızı, çevreyi kirletmeden gerçekleştireceğimize ve çevre mevzuatına uyacağımızı taahhüt ediyoruz. * İlgili tüm yasalara ve yönetmeiklere uymak, * İş sağlığı ve Güvenliği yönetimi ile ilgili olarak tüm personelin eğitilmesini sağlamak. * Tüm faaliyetlerimizde, bunların iş sağlığına ve güvenliğine olabilecek etkileri konusunda tedbirli ve dikkatli davranmak. * İş kazalarının oluşmasını engellemek, * Acil Durum Riskleri'ni azaltmak, * İşçilerin taleplerine cevap vermek, ihtiyaçları zamanında ve istenilen şekilde karşılayarak çalışan memnuniyetini sağlamak, * Mevcut durumu korumakla yetinmeyip sürekli bir iyileştirme ve yenileme çabası içinde bulunmak. * İşçi Sağlığı ve Güvenliği sisteminin performansını sürekli iyileştirerek sektörümüzde öncü kuruluş olmaktır.
1996 Yılında başladığımız Kalite Yolculuğumuzun kısa öyküsü ;
* 1996 Yılında ISO 9000 belgesi alındı. * 2001 HACCP sistemi kuruldu ve belgelendirildi. * 2001 yılında ISO 9001:2000 revizyon çalışmalarıyla sistem yaygınlaştırıldı. * Mayıs 2006’da toplu beslenme sektöründe ilk olarak ISO 22000 : 2005 belgesi alındı.
Kalite yolculuğunda yaptığımız çalışmalarla bugün Mutfağımızda; •Müşterilerimiz İçin, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi •İnsan Sağlığı İçin, ISO 22000 : 2005 HACCP Gıda Güvenlik Yönetim Sistemi -gıda üretim sertifikası -gıda sicil sertifikası Bulunmaktadır.
Gıda Güvenliği Kalite Politikamız
Sektörümüzde kalite lideri bir firma olmak hedefi doğrultusunda; *her zaman güvenilir bir firma olmak, *insan sağlığına verdiğimiz önemle iso 9001 kalite yönetim sistemi ve iso 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi ilkeleri çerçevesinde sağlıklı, hijyenik ve kaliteli ürünler üretmeki *tüketici beklentilerini tam ve zamanında karşılayıp sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak, *takım anlayışı ile çalışmak çalış, çalışanların memnuniyetini kalıcı kılmak ve personeli gıda güvenliği ve hijyen konularında eğitip kalite bilincini aşılamak, *kaliteyi ve hizmeti kalıcı kılmak, sürekli iyileştirme sağlayarak yenilikçi bir firma olmak, *’toplam kalite’ felsefemizle yüksek kaliteli hammedelerle en iyi verimlilikte kaliteli ürünler üretmek, *üretimde kullanılan yemek girdilerinin kabulünden başlayıp üretim, ambalajma,depolama ve sevkiyat aşamasına kadar takip edilen tüm aşamalarda öngörülen kalite standartlarına uygunluğunu sağlayarak müşterimize en kaliteli yemekleri sunmak,
Temel ilkemizdir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|